Novosti

 

Nazad

Поштовани родитељи


01.07.2021

Поштовани родитељи,

Град Београд и Министарство просвете, науке и технолошког развоја обезбедили су финансијска средства за бесплатне штампане уџбенике (српски језик, математику, свет око нас и обавезни страни језик) за ученике првог и другог разреда.

 Родитељи који су уплатили неки износ за уџбенике ових разреда предузећу „WAL TALIJA D.O.O.“ Београд могу се определити за следеће:

1. За куповину преосталих уџбеника које не обезбеђује град (ликовна култура, музичка култура, наставни листови, дигитални свет, лектире), а преостали новац биће враћен на ваше текуће рачуне.

2. Уколико имате ученика у старијим разредима можемо да уплате прекњижимо на старије дете, а разлику да Вам вратимо.

3. Повраћај целокупног износа, од 01.09.2021.

Накнадно Вас обавештавамо о начину повраћаја новца и прекњижењу уплата, који ћемо Вршити организовано (потребан нам је Ваш текући рачун, доказ о уплати, попуњен рекламациони лист који ћемо Вам ми послати да попуните). Обавестићемо Вас кад стигне званичан допис од МПНТР, то јесте, кад будемо знали шта тачно спада у бесплатан комплет уџбеника.

Срдачан поздрав

WAL TALIJA D.O.O.

Алекса Вучићевић

 

 

 

 

WAL TALIJA DOO Beograd osnovana je 27.02. 2015. godine i iza sebe ima pet godina uspešnog poslovanja. Naš osnovni cilj je konstantno unapredjenje nivoa naših usluga i podizanje kvaliteta proizvoda. Osnovna delatnost preduzeća je trgovina na veliko iz oblasti školskog, kancelarijskog i didaktičkog materijala. Preduzeće se bavi uvozom iz Kine. Kod nas možete naručiti raznu robu po najpovoljnijim cenama. Pored osnovne delatnosti preduzeće se bavi prodajom udžbenika na veliko i malo. Sarađuje sa hiljadama zadovoljnih klijenata.

Detaljnije

 

 

 

WAL TALIJA DOO

Dobanovački put 3. deo broj 11.

Zemun - Beograd

T: 066 392 142

Email: kontakt@waltalija.rs

Email: waltalija@gmail.com

 


DESIGN | TEKOMS